0040 - 722.413.177 neuro_impuls@yahoo.com

Vindecarea trupului începe cu vindecarea sufletului

În articolul acesta voi încerca sa fiu cât mai explicit si cât mai scurt. Stiinta din spatele acestei maladii e una foarte simpla.
Corpul fizic e format din trei parti principale: celule si doua lichide (sânge si limfa). Sângele alimenteaza cu ”hrana” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei functionari a celulelor si le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-nascut, pentru a creste, are nevoie de doua lucruri vitale: sa fie hranit si sa i se schimbe scutecele :). Exact la fel este si cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrana (prin sânge) si de detoxifiere (prin limfa).

Lichidul acesta “uleios” si mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problema: este stationar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de catre inima. Iar pentru a-l misca, este nevoie de miscare fizica – contractia muschilor îl pune în miscare. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep sa alerg. Sistemul limfatic începe sa se miste, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, si aceasta le elimina foarte usor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman… este alcatuit din miliarde de celule.
Sângele are un ph de 7,35 – 7,45: asa a fost creat, asa trebuie sa ramâna! În aproximativ patru minute, corpul trebuie sa ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viata ar înceta în corpul acesta. Fructele si legumele consumate în stare cruda acidifica sângele fffff putin. Aceleasi legume, însa, gatite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere si coacere, îl acidifica si mai mult. Proteina animala induce o aciditate si mai mare. Alimentele superprocesate si rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!

Cum spuneam, sângele are la dispozitie patru minute sa ajunga la un ph de 7,35; daca are putina aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu si magneziu luate direct din oase si dinti), aceasta ducând în timp la slabirea densitatii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare si corpul nu mai poate, în patru minute, sa ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme ca sângele alimenteaza si e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca sa scape rapid de aciditate si sa ramâna alcalin???? ……..Arunca toata aciditatea pe celule!!!!!!! Si la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi.

Starea normala a celulelor noastre e una alcalina. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celula îsi produce energia prin mitocondrii (supranumite si “uzine energetice”, deoarece contin enzimele oxido-reducatoare necesare respiratiei. Respiratia produce energia necesara organismelor, iar aceasta energie este înmagazinata în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care contine informatia genetica necesara sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza si fructoza fiind esentiale!

Acum, imaginati-va ca sângele scapa zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sanatoasa devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantitati foarte mici. Acum, ea are doar doua variante: ori sa moara, ori sa se transforme. De obicei se transforma…….. si devine o celula care se adapteaza mediului fara oxigen, învatând sa traiasca într-un mediu anaerob, producându-si energia prin fermentatie. Aceasta este celula canceroasa. Lucrul acesta nu trebuie sa ne sperie; toti avem între 1.000 si 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar si globulele albe le distrug, însa. În cazul acesta, se ridica întrebarea: “Atunci, de ce cancerul face asa mari ravagii? De ce nu sunt protejati toti de propriul sistem imunitar si de globulele albe proprii??”

Aici e partea interesanta: celulele au o inteligenta proprie. Celula aceea, când devine canceroasa, stie ca va fi decimata de globulele albe si gaseste o cale sa se faca invizibila pentru sistemul imunitar: se înveleste cu niste celule normale si sanatoase care apartin corpului (celule trofoblaste) si astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înauntru.

Exact acelasi lucru îl mai întâlnim undeva în natura. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii parinti. Daca sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scotia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara ca între celulele canceroase si anumite celule preembrionare caracteristice fazei initiale a graviditatii, nu exista nicio diferenta.

Celulele stem sunt niste celule din care se poate forma orice. Din aceasta cauza, 80% dintre ele se gasesc în ovare si testicule (pentru a crea viata) si 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de tesut, în caz de accident).

Beard a observat ca placenta (care e, de fapt, formata din celule trofoblaste) seamana aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creste exploziv în primele trei saptamâni de sarcina, dupa care se opreste din crestere. De ce?  Pancreasul copilului începe sa functioneze dupa a treia saptamâna de sarcina, producând o enzima numita “tripsina”. Si se pare ca aceasta enzima opreste din crestere placenta. Pâna în a noua luna, cresterea placentei este foarte lenta. În luna a noua pancreasul fatului, care lucreaza deja la capacitate maxima, împreuna cu pancreasul mamei, produc aceasta enzima în cantitati suficient de mari încât sa gaureasca placenta. Odata placenta perforata, lichidul amniotic iese (se rupe apa) si sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declansând imediat durerile nasterii; practic, îl da afara pe ”parazit” :))).

Tripsina, în afara faptului ca digera celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digera proteina animala. Cu o dieta omnivora, în care unii dintre noi trimit cantitati mari de tripsina spre digestia alimentelor de trei ori pe zi si mai au si pancreasul slabit, acesta nu produce tripsina suficienta nici pentru digestie, … deci cum va mai putea distruge învelisul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?…… Acesta este motivul pentru care cresterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viata” si de obiceiurile alimentare.

Se pare ca celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de divizari si multiplicari, ca sa poata fi observate cu aparatele medicilor si pentru ca acestia sa puna diagnosticul “cancer în faza I”. Daca în acesti zece ani tinem câteva posturi în care sa nu mâncam, o perioada, nimic de origine animala, toata tripsina disponibila va merge si va digera învelisul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile sa-si îndeplineasca rolul. Dupa un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer si noi nici sa nu stim aceasta.

Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoara celule canceroase!!!!! Fff bine, pâna aici…. Omoara, însa, si celule sanatoase??!!!  Haideti sa trecem cu vederea aceasta…… Dar fiti atenti: ele PARALIZEAZA GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima sedinta de chimioterapie acestea nu mai lupta, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intra în scena ”medicamentele” lui Dumnezeu. În multe fructe si legume exista niste ”coloranti”. Acesti coloranti sunt, de fapt, niste otravuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul rosu si de cel galben.

Sa vedem modul de functionare!!! …..
Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-si produce energia, întrucât o produc prin fermentatie, deci au nevoie de mult zahar ca sa creasca. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahar. Dar consumând zaharul dintr-un fruct de culoare neagra, concomitent cu consumarea zaharului, celulele canceroase vor consuma si resveratrolul si vor muri pe capete. Primul lucru l-am facut; mai avem de facut înca doua. Celula aceea canceroasa am distrus-o si acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceasta otrava trebuie scoasa cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Exista doua alimente care pun în miscare limfa: lamâia si echinaceea. Consumul a 3-4 lamâi stoarse si diluate cu apa, zilnic, si a 2-3 lingurite de pulbere de echinaceea vor asigura miscarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic si îl va duce în ficat.

Ficatul amesteca aceasta otrava cu bila si o varsa în intestin, de acolo merge în colon si asteapta sa fie eliminata. Aici mai apare o problema: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi si otrava si o va reintroduce în ficat. Aceasta mareste riscul de ciroza la ficat.

Solutia salvatoare ar fi sa fortam cumva ficatul sa îsi verse bila mult mai des si apoi sa scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Daca bem cafeaua, aceasta stimuleaza rezervele de glicogen din ficat si ne da un boost de energie – stimulata!! -, dar daca o folosim ca si clisma, aceasta stimuleaza ficatul sa îsi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amesteca cu cafeaua în intestin si colon si este eliminata imediat din organism.

Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol si zahar în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometam, pâna dimineata, celulele canceroase. Apa cu lamaie si echinaceea duc – prin miscarea limfei – otravurile în ficat, iar clismele cu cafea din ora în ora asigura eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelasându-le sa se reabsoarba.

Iar acum, în încheiere, o parere personala – daca vreti, o credinta a mea -:  TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNA ACUM E INUTIL, DACA NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCA, EMOTIONALA!!!

… Dupa ce oamenii apeleaza la toti doctorii, fac tot felul de chimioterapii – care, în sine însele, sunt pentru a “omorî” trupul (pe lânga celulele canceroase sunt omorate si celule sanatoase) – si dupa ce le încearca pe toate, abia atunci accepta oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “medicamentele” Lui: pentru SUFLET – credinta, dragoste si iertare, iar pentru TRUP – plante si fructe vii. În multe cazuri, prin binecuvântarile lui Dumnezeu corpul reîncepe sa functioneze si sa se regenereze, chiar daca este atât de otravit de ura, invidie, neiertare, … stil de viata si alimentatie necorespunzatoare. Dumnezeu vindeca sufletul ruinat … si salveaza si trupul – de multe ori, si mai ruinat -, restaurând astfel o mare parte a fiintei umane …

Conditia este, El nu poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi sa-ti refaci, mai intâi, sufletul ! S-a demonstrat stiintific ca emotiile si sentimentele negative acidifica sângele si pot aduce un dezechilibru în metabolism.

Nu uita, planul Lui functioneaza astfel: Vindecarea trupului începe cu vindecarea sufletului!!!
Author Info

mira