0040 - 722.413.177 neuro_impuls@yahoo.com

Terapia Dr. RIFE


Metoda de tratament Rife se bazează pe utilizarea frecvențelor specifice pe care le întâlnim la fiecare substanță în natură. Fiecare ființă are propria sa semnătura electromagnetică (vibrație data de frecvență specifică), un mod de oscilație întemeiat pe tiparul sau genetic.

Medicină cuantică se bazează pe efectele radiației electro-magnetice în doze mici (cuante) în diagnosticarea, tratamentul, profilaxia și refacerea stării de sănătate a oamenilor. Cercetatorul Nicola Tesla, la sfarsitul secolului 19, a facut studii asupra frecventelor rezonante ; studii continuate prin anii 1930 de catre Dr. Rife care a evidentiat vibratia virusurilor, bacteriilor, parazitilor, fungilor si a experimentat frecvente speciale pentru a le distruge prin inducerea unui spectru de frecvente pentru a anihila frecventa parazitului. In plus, a creat frecvente de vindecare ce corespund ritmului biologic determinand organele sa functioneze normal. Rife a facut un prim test cu aparatul sau pe oameni in 1934, la University of Southern California: dintr-un grup de 16 bolnavi de cancer in faza terminala, 14 au fost vindecati in 3 luni iar ceilalti 2 in 6 luni.

Asigură profilaxia şi refacerea stării de sănătate a organismului, prin cel puţin 1038 de frecvenţe specifice fiecărui tratament, cu eficienţă dovedită în tratamentul bolilor cronice, mai ales a reumatismului cronic degenerativ. De asemenea, este un tratament de elecţie în combaterea germenilor patogeni: bacterii/microbi, paraziţi, fungi, virusuri. Face o foarte bună detoxifiere!

Durata
Durata fiecărei şedinţe de tratament RIFE este de 2 ore.
Cura: 12 şedinţe, cu frecvenţa zilnică sau la 2 zile (luni, miercuri, vineri).
TARIFE
– întocmirea indexului terapeutic iniţial: 50 lei.
– fiecare şedinţă de tratament de câte 2 ore: 50 lei.
ORAR
– Luni – Miercuri – Vineri: 9-13 şi 15-19;
– Marţi şi joi: 15-19.

Doctor

Please specify image url

Dr. ȚECU CONSTANTIN, Medic Primar de Specialitate Neurologie

Practicant al medicinii integrative: convențională și cuantică.
Competență în ACUPUNCTURĂ, atestat în BIOREZONANȚĂ SCIO.
Experienta clinica si devotament pentru pacienti de peste 50 de ani.