0040 - 722.413.177 neuro_impuls@yahoo.com

Medicina cuantica, medicina secolului XXI

Sanatatea înseamna armonie perfecta între corp, minte si spirit.

Energia vitala se naste odata cu noi si conserva, în timpul vietii, echilibre delicate care constituie starea de sanatate. Pentru ca fiintele umane, fiinte energetice sa fie sanatoase trebuie sa aiba parte de o armonie perfecta între corp, minte si spirit. Materia vibreaza cu o frecventa unica rezultata din încarcarea electrica la nivel atomic. Toate celulele si tesuturile sanatoase precum si toxinele, microbii, virusurile, ca si medicamentele etc, produc oscilatii electromagnetice proprii, caracteristice, ca un fel de semnatura electronica.
Omul trebuie vazut ca un sistem de retele formate din câmpuri complexe de energie, corpul energetic (aura, chakrele energetice, meridianele energetice de acupunctura) care interfereaza cu corpul fizic (somatic, celular).

În viziunea moderna, holistica aceasta energie uneste omul în realitatea sa fizica si psihica , materiala si spirituala, micro si macrocosmica.

Daca fluxul energetic îsi pierde echilibrul, datorita oricarei cauze, încep tulburarile energetice, apoi apare suferinta si în consecinta se dezvolta boala. Energia este de natura cuantica, cuanta este echivalenta cu 10-23 de watt.

Medicina cuantica, vibrationala, exploreaza în profunzime anatomia energetica a corpului uman : energia vitala, elementele esentiale de transmisiune si coeziune de care depinde viata.

Dupa stiinta initiatica, o celula este o creatura vie, un mic suflet inteligent care stie cum sa respire, sa se hraneasca, sa produca secretii, proiectii etc.

Priviti cum lucreaza celulele stomacului, creierului, inimii, ficatului, organelor sexuale : ele sunt cu adevarat specializate. Ansamblul tuturor acestor creaturi, suma activitatilor lor, este inteligenta noastra care se bazeaza pe inteligenta acestor mici celule: noi depindem de ele si ele de noi, formam o unitate. Subconstientul nostru detine 90-95% din existenta noastra!
În planul fizic, noi nu putem face nimic fara consimtamântul celulelor noastre, ziua în care se vor opri din lucru, functionarea organismului este perturbata; de exemplu: nutritia, respiratia…

Omul este sinteza tuturor inteligentelor care sunt acolo, asezate în el. De aceea trebuie sa capete obiceiul de a “vizita” celulele sale, sa vorbeasca acestui popor care este acolo, îl asculta si care asteapta, este la dispozitia sa dar pe care el le-a neglijat, abandonat… Cel care fumeaza, de exemplu, sau care bea fara masura, deranjeaza aceste frumoase suflete care locuiesc în plamînii sau în înima sa si ele plâng, îl implora sa se opreasca, dar el continua sa le violenteze, pâna la provocarea unei boli.

Trebuie deci sa va aratati foarte atenti si plini de dragoste pentru propriul vostru popor; în momentul când ceva nu este în regula, el va previne prin anumite semne la care trebuie sa va luati precautii, evitând astfel multe incoveniente. Altfel, nimeni nu va previne si când nimic nu mai e posibil de remediat, va întrebati cum se face ca n-ati primit nici un semnal avertizor. Daca veti sti însa cum sa va comportati în raport cu celulele voastre, ele va vor preveni pentru ca ele va iubesc…

Gândurile si cuvintele frumoase pe care le trimiteti fiecarui organ si membru al vostru produc modificari benefice. Daca în fiecare zi, timp de câteva minute, va obisnuiti sa va gînditi la celulele voastre si sa le vorbiti, va veti putea ameliora sanatatea voastra.
Faceti, de exemplu, acest exercitiu: plasati-va mâna pe plexul solar, “în capul pieptului” si în acesta pozitie adresati-va celulelor voastre: cereti-le sa remedieze tot ce nu merge în voi, dar multumiti-le de asemenea pentru treaba lor buna. Ele va vor întelege pentru ca plexul solar dirijeaza toate procesele inconstiente (subconstiente) ale organismului: secretia, cresterea, circulatia, digestia, eliminarea, respiratia.
Veti putea astfel sa vorbiti celulelor voastre, sa fiti întelesi de ele si aceasta cu atât mai mult cu cât credinta si puterea gândului vostru vor fi mai mari.

Va prezentam un aparat bioenergetic de secol XXI care foloseste biorezonanta.
Biorezonanta este o metoda de evaluare a starii de sanatate, total neinvaziva, care presupune masurarea câmpului electromagnetic al vibratiei celulare.
Orice afectiune se instaleaza mai întâi la nivelul copului energetic (al aurei).
SCIO este rodul a 20 de ani de cercetari conduse în domeniul medicinii bioenergetice, al biofizicii si al fizicii cuantice, dincolo de reflexologia diferentiata si a sistemelor matematice de calcul sofisticate. SCIO este un rafinat instrument electronico-informatic, puternic si sigur, studiat si dezvoltat prin colaborarea medicilor si a cercetatorilor în domeniul terapiei bolilor. Corpul uman este un conducator electric, deci reactivitatea sa poate fi masurata prin raspunsul la impedanta, amperaj, voltaj, reactanta, inductanta, frecventa, faza, coerenta, polaritate etc. Aparatul a fost proiectat pentru a reusi sa masoare instantaneu 16 parametri electrici diferiti ai corpului uman. Aceasta face SCIO un instrument unic si garanteaza, între altele, culegerea valorilor obiective de la pacient, neinfluentate de examinator sau de ambianta.

Suntem în masura de a interactiona, prin intermediul microradiofrecventei cu aceste energii subtile (neperceptibile cu organele de simt) modificând si corectând fluxurile energetice cu scopul de a restabili echilibrul biologic si sanatatea. Corpul nostru raspunde pozitiv la acesti stimuli pe care îi recunoaste ca bioinformatie : efectul terapeutic este extrem de eficace, precis, nedureros, neinvaziv si în plus lipsit de orice efecte secundare. Se obtin efecte surprinzatoare si pozitive în tratamentele vizând echilibrarea energetica sistemica, de organ, mentala, hormonala în tratamentul durerii, parazitozelor, în alergie, intolerante alimentare etc. Cel mai specific exemplu de tratament cuantic este tratamentul punctului de acupunctura de pe un meridian chinezesc corespunzând unui organ . SCIO este în masura sa individualizeze frecventa meridianului indicat cautând punctul / punctele de acupunctura care necesita tratament si echilibrându-le individualizat pe fiecare în functie de dezechilibrul energetic prezentat, furnizând automat energia necesara. Organul corespondent recastigându-si astfel echilibrul sau energetic, gaseste apoi forta de activare a mecanismelor sale naturale, fiziologice de aparare pentru a învinge suferinta sau boala.
Aparatul de biorezonanta SCIO ofera în primul rând un diagnostic bioenergetic anticipând primele simptome si semne de boala.

Experienta personala de 14 ani cu acest aparat la cabinetul medical de specialitate în ambulator, S.C.Neuroimpuls SRL din Timisoara, cu un numar de peste 3100 pacienti testati si tratati bioenergetic permite aprecierea utilitatii lui în scop preventiv (ofera pacientului posibilitatea de a cunoaste riscurile de îmbolnavire si în consecinta de a putea lua masurile cele mai adecvate) si totodata în scop curativ, de echilibrare energetica prin deblocarea meridianelor, detoxifiere, energizare.

Site-ul www.neuroimpuls.ro contine toate informatiile necesare documentarii oricarei persoane dornica de a aprofunda activitatea SCIO precum si de a ne contacta.