BULETIN DE ANALIZA PRIVIND
BOLI OSOASE

Nume: DEMO FEMININSex: FemininVârsta: 39
Constitutie: Usor peste media de greutate(164cm,66kg)Ora și data testării: 2020-04-28 09:34

Rezultatele testului actual
Aspectul testatValori normaleValoare actuală
Dimensiunile proeminentelor fibrelor lombareNici o directieNici o directie
Gradul de adeziune a mușchiului umărului< u 0,2u 0,24
Limita de circulatie a membrelor++
Vârsta ligamentelor10%-40%18%
Descrierea termenilor de testare:
1. Dimensiunile proeminentelor fibrelor lombare: arata ciclul fibrelor lombare sau nucleus pulposus iese spre o parte a corpului sau iese in apropiere de acea parte. În general, in cazurile comune partea stângă comprima equina părtii drepte. Nici o directie este normală.
2. Gradul de adeziune a mușchiului umărului: arată gradul leziunii inflamatorii ale persoanelor in vârstă, sau gradul de aderenta a muschiului umărului. În general, cu cât valoarea este mai mica, cu atât este mai bine. Dovedește ca boala lor este mai usor tratabila sau ca nu exista nici o boala.
3. Limita de circulatie a membrelor: arata limita de rigiditate sau activitate a microcirculatiei sângelui in membre din cauza unor factori externi. În general, patru plusuri inseamnă ca este cea mai grava forma. Cu cât mai putine plusuri cu atât mai bine, dovedeste ca probabilitatea de a prezenta factori de îmbolnavire in organism este mica.
4. Vârsta ligamentelor: acest indicator este un parametru integrat obtinut prin cei patru indicatori de mai sus si rezultatele sunt, în general, de la 10% la 40%. Valoarea cea mai mare dovedește ca gradul bolii degenerative este mare, si contrar dacă valoarea este mica dovedește ca fizicul si imunitatea sunt mai puternice.

Rezultatele testarii au scop de referinta si nu constituie o concluzie de diagnostic.