Raport cuprinzator privind

Nume: DEMO MasculinSex: MasculinVārsta: 74
Constitutie: Usor peste media de greutate(175cm,79kg)Ora si data testarii: 2013-10-07 15:41

pre problemle ascunse probabile
SistemAspectul testatValori normaleValoarea actuala masurataSfatul expertului
INDEXUL CRESTERII OSOASEOsteocalcina0,525 - 0,8170.293Mentinerea unei bune posturi, atentie la alternanta timpului de munca-odihna, evitarea statului in picioare fara activitate si efectuarea masajelor terapeutice si terapie fizica.
OCHIULPiele lasata0,233 - 0,5591.644Folosirea produselor de ingrijire a ochilor adecvate, respectarea orelor de somn, alegerea unei alimentatii usoare pentru ficat si rinichi dar si bogate in colagen ( de ex coaste īnnabusite cu diferite supe).
pre problemele legate de tendintele preclince
SistemAspectul testatValori normaleValoarea actuala masurataSfatul expertului
CARDIOVASCULARE SI CEREBROVASCULARECristale de colesterol56,749 - 67,52270.425Echilibru intre munca si odihna, stabilitate emotionala,consum de alimente care sa regleze grasimile din sange : ciuperci, legume si fructe, mai putine alimente cu continut mare de colesterol, de evitat alimentele sarate si grasimile.
Rezistenta vasculara0,327 - 0,9371.804
FUNCTIA HEPATICAContinutul de grasimi īn ficat0,097 - 0,4190.612Consumati mai multe alimente bogate in vitaminele complexului B, vitamina C si vitamina E, cum ar fi ciupercile negre si alte ciuperci in general; evitati alimentele prajite, nu mai fumati, nu beti alcool si nu consumati alimente condimentate.
FUNCTIA RENALAIndexul proteinuriei1,571 - 4,0796.388Nu mancati alimente condimentate, iuti cum ar fi chilli, piperul, ginger, ceapa, usturoi, hrean, carne de oaie, creveti si anghile.
SISTEMUL NERVOSIndexul memoriei (ZS)0,442 - 0,8170.209Reduceti stresul, acordati mai multa atentie perioadei de odihna, reduceti consumul de carne si alimente bogate in colesterol, consumati mai multe legume, renuntati la fumat si la consumul de bauturi alcoolice, practicati exercitii fizice adaptate posibilitatilor personale, cum ar fi mersul pe jos, jogging, practicati tai chi, etc.
DENSITATEA OSOASA MINERALACantitatea de calciu eliminata0,209 - 0,7510.949Dieta corespunzatoare, practicati sport in aer liber, suplimentati calciul, acordati mai multa atentie mersului pe jos si practicarii jogging-ului, etc.
Gradul de osteoporoza0,124 - 0,4530.6
Densitate non-minerala0,796 - 0,4330.169
BOALA OSOASA REUMATOIDAGradul de calcifiere cervicala421 - 490525.293Consumati mai putine pastaioase si soia, nu consumati alimente stimulante, renuntati la fumat si consumul de bauturi alcoolice
Coeficientul osteoporozei2,019 - 4,7216.126
INDEXUL CRESTERII OSOASEFosfataza alcalina osoasa0,433 - 0,7960.183Mentinerea unei bune posturi, atentie la alternanta timpului de munca-odihna, evitarea statului in picioare fara activitate si efectuarea masajelor terapeutice si terapie fizica.
Statusul vindecarii oaselor lungi0,713 - 0,9920.409
GLICEMIACoeficientul glicemiei in sānge2,163 - 7,3218.17Mancati mai putin dar de mai multe ori pe zi, consumati o cantitate bine determinata de alimente si serviti masa la ore fixe, consumati alimente usoare, cu continut scazut de grasimi si uleiuri, evitati alimentele dulci sau sarate, consumati mai multe legume, pastaioase, zar , alimente bogate in fibre, porumb si ciuperci negre.
OLIGOELEMENTECalciul1,219 - 3,0210.373Suplimentati in mod corespunzator lipsa de oligoelemente prin dieta variata si consum de suplimente nutritive, daca e necesar.
Fierul1,151 - 1,8470.641
Potasiul0,689 - 0,9870.398
Siliciul1,425 - 5,8720.975
VITAMINELEVitamina E4,826 - 6,0133.515Suplimentati in mod corespunzator lipsa de oligoelemente prin dieta variata si consum de suplimente nutritive, daca e necesar.
COENZIMELEAcidul pantotenic1,116 - 2,1010.475Suplimentarea in functie de necesitati printr-un consum adecvat de alimente sau prin produse medicamentoase.
Coenzima Q100,831 - 1,5880.442
TOXINELETabac/Nicotina0,124 - 0,4530.528Mancati alimente naturale in locul alimentelor procesate, consumati fructe si legume proaspete, cum ar fi ananasul, papaya, kiwi, perele, reduceti consumul alimentelor iritative, inlocuiti cafeaua si ceaiul negru cu ceai din plante medicinale si ceai verde.
METALELE GRELEPlumbul0,052 - 0,6431.045Īn viata de zi cu zi suntem expusi inevitabil la inhalarea de metale grele al caror efect poate fi contracarat prin consumul de dovleac, ciuperci, fructe de mare, folosirea a mai putine produse de machiaj, consumul de apa din vase de sticla, etc.
CALITATILE FIZICE FUNDAMENTALEPH-ul3,156 - 3,6942.949Munciti si odihniti-va corespunzator, fiti echilibrat emotional, mancati alimente corespunzatoare pentru normalizarea grasimilor din sange, cum ar fi ciupercile, legumele si fructele, consumati mai putine alimente cu continut crescut de colesterol, evitati alimentele sarate si bogate in grasimi.
PIELEAIndexul colagenului din piele4,471 - 6,0791.952Consumati alimente bogate in vitamina C, alimente ce confera protectie fata de radiatia solara : patrunjel, morcovi, telina, etc. Reduceti expunerea la soare pentru a va proteja tegumentele de efectele distrugatoare ale radiatiior UV.
Indexul imunitatii pielii1,035 - 3,2306.219
Indexul melaninei pielii0,346 - 0,5010.794
Indexul hormonilor pielii0,842 - 1,8583.003
OCHIULRidurile oculare de colagen2,031 - 3,1071.088Folosirea produselor de ingrijire a ochilor adecvate, respectarea orelor de somn, alegerea unei alimentatii usoare pentru ficat si rinichi dar si bogate in colagen ( de ex coaste īnnabusite cu diferite supe).
Edemul0,332 - 0,7261.313
Oboseala vizuala2,017 - 5,1579.009
PROSTATASindrom prostatic2,213 - 2,7175.793Echilibrati-va emotional, acordati atentia cuvenita starii generale de sanatate, faceti control la medicul specialist si incercati sa mancati mai putin condimentat.

Rezultatele testarii au scop de referinta si nu constituie o concluzie de diagnostic.