BULETIN DE ANALIZA PRIVIND
BOLI OSOASE

Nume: DEMO MasculinSex: MasculinVārsta: 74
Constitutie: Usor peste media de greutate(175cm,79kg)Ora si data testarii: 2013-10-07 15:41

Rezultatele testului actual
Aspectul testatValori normaleValoare actuala
Dimensiunile proeminentelor fibrelor lombareNici o directieNici o directie
Gradul de adeziune a muschiului umarului< u 0,2u 0,11
Limita de circulatie a membrelor++
Vārsta ligamentelor10%-40%21%
Descrierea termenilor de testare:
1. Dimensiunile proeminentelor fibrelor lombare: arata ciclul fibrelor lombare sau nucleus pulposus iese spre o parte a corpului sau iese in apropiere de acea parte. Īn general, in cazurile comune partea stānga comprima equina partii drepte. Nici o directie este normala.
2. Gradul de adeziune a muschiului umarului: arata gradul leziunii inflamatorii ale persoanelor in vārsta, sau gradul de aderenta a muschiului umarului. Īn general, cu cāt valoarea este mai mica, cu atāt este mai bine. Dovedeste ca boala lor este mai usor tratabila sau ca nu exista nici o boala.
3. Limita de circulatie a membrelor: arata limita de rigiditate sau activitate a microcirculatiei sāngelui in membre din cauza unor factori externi. Īn general, patru plusuri inseamna ca este cea mai grava forma. Cu cāt mai putine plusuri cu atāt mai bine, dovedeste ca probabilitatea de a prezenta factori de īmbolnavire in organism este mica.
4. Vārsta ligamentelor: acest indicator este un parametru integrat obtinut prin cei patru indicatori de mai sus si rezultatele sunt, īn general, de la 10% la 40%. Valoarea cea mai mare dovedeste ca gradul bolii degenerative este mare, si contrar daca valoarea este mica dovedeste ca fizicul si imunitatea sunt mai puternice.

Rezultatele testarii au scop de referinta si nu constituie o concluzie de diagnostic.